Tack för i år!

Låt dig förföras av samma miljö där John Bauer skapade Tuvstarr och där du själv kan få kraft och inspiration. Detta erbjuds i en lugn atmosfär och miljö med kvitter från småfåglar och tjatter från höns samt dofter från skog och ängar. Börja eller avsluta din promenad eller utflykt vid Förlustelsen BergaLottas Glasscafé. Här finns goda möjligheter att röra sig på markerade naturstigar.

På glasscafét serveras glass från Lejonet & Björnen, svenska våfflor med sylt och grädde och till detta en god kopp kaffe eller te. Vid särskilda tillfällen finns belgiska våfflor och amerikanska pancakes från Aretha Frankenstein på menyn.

BergaLottas Glasscafé
Stjärnvägen 7 Mullsjö
glass@bergalottas.se

Glasscafét är stängt för säsongen

Det finns en del saker som starkt förknippas med staden Göteborg. Feskekôrka, så klart. Poseidon, givetvis. Hamnen, Heden och en halv special får också räknas in i den kategorin. Precis som Volvo, Avenyn och salta vindar. Och ett speciellt glassföretag som 1977 startades av Werner Steffens. Namnet hämtades förresten från det lejon som finns med på Göteborgs stadsvapen och grundarens son.